ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Γάτα στάλθηκε κατά λάθος μέσα σε πακέτο χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι της

ΗΠΑ: Γάτα στάλθηκε κατά λάθος μέσα σε πακέτο χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι της

Μία οικογένεια στις ΗΠΑ συναντήθηκε ξανά με το κατοικίδιό τους, το οποίο εστάλη κατά λάθος στην Καλιφόρνια.

Η Galeana είναι μία αξιολάτρευτη γάτα που ζει με τους κηδεμόνες της στην Utah. Πριν από μερικές ημέρες, η γάτα εξαφανίστηκε από το σπίτι και η οικογένεια άρχισε να την ψάχνει μανιωδώς.

Τελικά η γάτα βρέθηκε σε παραδιπλανή πολιτεία, από έναν υπάλληλο της Amazon, μια βδομάδα μετά.

Το κατοικίδιο είχε μπει μέσα σε ένα πακέτο της οικογένειας, που επέστρεφε κάποιο προϊόν και παρότι είχε μείνει μέρες χωρίς φαγητό και νερό ήταν σε καλή κατάσταση.

Η κηδεμόνας της Carrie Clark δήλωσε στην τηλεόραση ότι η Galeana λατρεύει να χώνεται μέσα σε κουτιά: «Είναι μέρος της προσωπικότητάς της». Κι από ό,τι φαίνεται, αυτή η προσωπικότητα είναι πολύ ισχυρή, αν σκεφτούμε ότι γλίτωσε από ένα μεγάλο φορτίο της Amazon, όπου υπήρχαν άλλα κουτιά με μεταλλικά αντικείμενα μέσα, που θα μπορούσαν να την έχουν τραυματίσει. Ευτυχώς το κουτί της είχε ανοίξει σε ένα σημείο και η γάτα μπορούσε να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με την κα Clark, το νέο ότι η γάτα τους ζει και είναι καλά ήταν το πιο «τρελό και συναρπαστικό» του κόσμου, ενώ παραδέχτηκε ότι στην αρχή νόμιζε πως της έκαναν πλάκα από το κτηνιατρείο της Καλιφόρνα που την κάλεσαν για τα νέα.

Η κα Clark και ο σύζυγός της πέταξαν χιλιάδες μίλια για να επανενωθούν με το κατοικίδιό τους και με την ευκαιρία ενθάρρυναν τον κόσμο να βάζει μικροτσίπ στα ζώα συντροφιάς του, καθώς και τριπλοτσεκάρει οποιοδήποτε κιβώτιο είναι να φύγει από το σπίτι τους.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top