Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσαν δίπλα σε παιδική χαρά - Σεσημασμένος Γεωργιανός το 41χρονο θύμα - Δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσαν δίπλα σε παιδική χαρά - Σεσημασμένος Γεωργιανός το 41χρονο θύμα - Δείτε βίντεο

Σεσημασμένος 41χρονος γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές λόγω εμπλοκής σε εγκληματική οργάνωση, είναι ο άντρας που έπεσε νεκρός λόγω πυροβολισμών από διερχόμενο όχημα γύρω στις 2 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες της επίθεσης - δυο άνδρες μια μια γυναίκα - επέβαιναν σε ένα μπορντό όχημα μάρκας Ρενό, χωρίς πινακίδες, το οποίο κινούνταν στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη. Τότε, ένας εκ των αντρών πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον 41χρονο, που βρισκόταν πανω στη μηχανή του και είχε μόλις βγάλει το κράνος του, με μια από τις σφαίρες να τον βρίσκει στην πλάτη και να σταματάει στον θώρακα, ενώ μια δεύτερη τον βρήκε στο ώμο. Ακολούθως, το θύμα κατέβηκε από τη μηχανή, περπάτησε λίγα μέτρα και σωριάστηκε νεκρό στο οδόστρωμα.

Η δολοφονία σημειώθηκε δίπλα σε παιδική χαρά και μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών μεγάλου εμπορικού καταστήματος. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE