Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Παρατράγουδα σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (4/5) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα νεαρών στην περιοχή του Ύψωνα επιτέθηκε με κροτίδες και άλλα αντικείμενα σε Αστυνομικούς με αποτέλεσμα να καεί ένα περιπολικό της Αστυνομίας.

Στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες δέχθηκαν επίσης επίθεση από τα εν λόγω πρόσωπα. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση του Αστυνομικού Κλάδου Ισότητα

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Είναι με μεγάλη αγανάκτηση που πληροφορηθήκαμε την επίθεση, που έχουν δεχθεί οι συναδέλφοι μας απόψε στη Λεμεσό, όπου  κινδύνεψε η ζωή  και η σωματική τους ακεραιότητα εν ώρα καθήκοντος.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας και η επίθεση εναντίον τους, μας φέρνει όλους πληγωμένους  σε κύρος ενώ μας προκαλεί  δυσφορία και αγανάκτηση. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Πλέον μιλάμε για ανθρώπινες ζωές πολιτών.

Η ανακοίνωση Σ.Α.Κ.

O Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καταδικάζει σφοδρά την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν Αστυνομικοί συναδέλφοι μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους στον Ύψωνα πριν από λίγη ώρα ευτυχώς χωρίς τραυματίες.

Παραμένουμε στο πλευρό των  συναδέλφων και ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε τέτοιου είδους επιθέσεις προς τους συναδέλφους μας χωρίς ατιμωρησία σε όσους ευθύνονται.

Είμαστε ταγμένοι στο καθήκον και η αντίδραση μας θα είναι δυναμική.

Επίθεση σε συνάδελφο σημαίνει επίθεσή σε όλη την οικογένεια της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE