Τραγωδία στη Ελλάδα: Νεκρό βρέθηκε μωρό 1,5 έτους

Τραγωδία στη Ελλάδα: Νεκρό βρέθηκε μωρό 1,5 έτους

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θήβα, με ένα μωρό μόλις ενάμιση έτους να χάνει τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σημείο και παρέλαβε το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του.

Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν ήδη νεκρό.

Ήδη διατάχθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του μωρού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect