Ενισχύονται τα πτητικά μέσα στην Κύπρο - Έφτασε η Ιορδανική αποστολή πυρόσβεσης στο νησί

Ενισχύονται τα πτητικά μέσα στην Κύπρο - Έφτασε η Ιορδανική αποστολή πυρόσβεσης στο νησί

Το πλήρωμα της ιορδανικής αποστολής που έφθασε στην Κύπρο προς ενίσχυση των πτητικών μέσων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην αεροπυρόσβεση υποδέχεται σήμερα στις 10:45 το πρωί η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, τα πυροσβεστικά ελικόπτερα θα παραμείνουν στη χώρα τουλάχιστον μέχρι την άφιξη των πτητικών μέσων που θα μισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία. Σκοπός, όπως σημειώνεται, είναι να συνεργαστούν με το Τμήμα Δασών και τις συναρμόδιες υπηρεσίες, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE