Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα – Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου

Διενεργήθηκε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η νεκροτομή στη σορό του 79χρονου Φώτη Φωτίου.

Αιτία θανάτου σύμφωνα με τα ευρήματα είναι πολυτραυματισμός συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τ/κ μέσα, ο 79χρονος οδηγούσε το όχημα του με συνεπιβάτη την σύζυγο του σε δρόμο πλησίον του κατεχόμενου Δαυλού, συγκρούστηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο δεν επέβαιναν επιβάτες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 79χρονος, ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα. Αργότερα, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.