Μίνι απολογισμός για το τι είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα - Τι μας άρεσε και τι... δεν μας άρεσε

Μίνι απολογισμός για το τι είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα - Τι μας άρεσε και τι... δεν μας άρεσε

Έχοντας φτάσει μία αγωνιστική πριν το φινάλε και του φετινού πρωταθλήματος (2023-2024), μπορούμε να αρχίσουμε από τώρα να κάνουμε τον... δικό μας σύντομο απολογισμό για το τι είδαμε, τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε!

- Για μία ακόμη σεζόν, μας άρεσε είχαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα στο Α' γκρουπ, όπου ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ που χαρακτηρίζεται και ως τελικός πρωταθλήματος! Μάλιστα μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν και η Ομόνοια στο κόλπο και 3-4 αγωνιστικές πιο πριν, ήλπιζε και ο Άρης!

- Η παρουσία της Ανόρθωσης μπορεί να είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και από το ζενίθ να βρέθηκε στο... ναδίρ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που λύγισαν την ομάδα και την έβγαλαν από την τροχιά της, όμως παρότι μπήκε ως 6η στα πλέι-οφ και χωρίς να έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο, αφού τέθηκε εκτός μάχης για την Ευρώπη, εντούτοις πάλεψε όλα τα παιχνίδια παίζοντας για την πάρτη της και χωρίς να την ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα βγει Ευρώπη και τα συναφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE