Μίνι απολογισμός για το τι είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα - Τι μας άρεσε και τι... δεν μας άρεσε

Μίνι απολογισμός για το τι είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα - Τι μας άρεσε και τι... δεν μας άρεσε

Έχοντας φτάσει μία αγωνιστική πριν το φινάλε και του φετινού πρωταθλήματος (2023-2024), μπορούμε να αρχίσουμε από τώρα να κάνουμε τον... δικό μας σύντομο απολογισμό για το τι είδαμε, τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε!

- Για μία ακόμη σεζόν, μας άρεσε είχαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα στο Α' γκρουπ, όπου ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ που χαρακτηρίζεται και ως τελικός πρωταθλήματος! Μάλιστα μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν και η Ομόνοια στο κόλπο και 3-4 αγωνιστικές πιο πριν, ήλπιζε και ο Άρης!

- Η παρουσία της Ανόρθωσης μπορεί να είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και από το ζενίθ να βρέθηκε στο... ναδίρ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που λύγισαν την ομάδα και την έβγαλαν από την τροχιά της, όμως παρότι μπήκε ως 6η στα πλέι-οφ και χωρίς να έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο, αφού τέθηκε εκτός μάχης για την Ευρώπη, εντούτοις πάλεψε όλα τα παιχνίδια παίζοντας για την πάρτη της και χωρίς να την ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα βγει Ευρώπη και τα συναφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.