ΓΔ Υπ. Γεωργίας: «Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι»

ΓΔ Υπ. Γεωργίας: «Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι»

Αν η ζημιά στις γεωργικές παραγωγές από την βροχόπτωση και την χαλαζόπτωση που σημειώθηκε την Κυριακή και την Δευτέρα στην περιοχή της Πιτσιλιάς είναι τέτοια που χρήζει να δοθεί βοήθεια, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία αποζημίωσης από το Ταμείο διαχείρισης κινδύνου της γεωργικής παραγωγής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Γρηγορίου σημείωσε ότι δόθηκαν οδηγίες να μεταβούν λειτουργοί επί τόπου, να ελέγξουν την έκταση της ζημιάς, και αν η ζημιά είναι τέτοια που χρήζει αποζημίωσης τότε αυτό και θα γίνει. 

Μέχρι στιγμής «δεν έχουμε εικόνα για την έκταση της ζημιάς», και τις επόμενες ημέρες οι λειτουργοί θα πάνε επί τόπου για επιθεώρηση, επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ