ΓΔ Υπ. Γεωργίας: «Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι»

ΓΔ Υπ. Γεωργίας: «Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι»

Αν η ζημιά στις γεωργικές παραγωγές από την βροχόπτωση και την χαλαζόπτωση που σημειώθηκε την Κυριακή και την Δευτέρα στην περιοχή της Πιτσιλιάς είναι τέτοια που χρήζει να δοθεί βοήθεια, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία αποζημίωσης από το Ταμείο διαχείρισης κινδύνου της γεωργικής παραγωγής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Γρηγορίου σημείωσε ότι δόθηκαν οδηγίες να μεταβούν λειτουργοί επί τόπου, να ελέγξουν την έκταση της ζημιάς, και αν η ζημιά είναι τέτοια που χρήζει αποζημίωσης τότε αυτό και θα γίνει. 

Μέχρι στιγμής «δεν έχουμε εικόνα για την έκταση της ζημιάς», και τις επόμενες ημέρες οι λειτουργοί θα πάνε επί τόπου για επιθεώρηση, επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE