ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Ενας μαθητής ηλικίας 10 ετών φαίνεται να προκάλεσε ζημιές σε τζάμια και κεραμίδια του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών ΚΑ, ενώ άλλα άτομα που πετούσαν κροτίδες έκαψαν ένα παγκάκι και πλαστικούς καλάθους στον εξωτερικό χώρο του εκπαιδευτηρίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Βορόκληνης ότι τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου έγιναν βανδαλισμοί στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδιών ΚΑ. Οι βανδαλισμοί φαίνεται ότι έγιναν αντιληπτοί από τις καθαρίστριες που πήγαν σήμερα το πρωί στο σχολείο για να καθαρίσουν».

Πρόσθεσε ότι «ουσιαστικά η καταγγελία αφορά ζημιές σε ορισμένα παγκάκια, δηλαδή κάηκε ένα παγκάκι που βρισκόταν στην αυλή του Σχολείου. Επίσης σε μια αίθουσα του σχολείου, άγνωστοι έριξαν τετράδια και άλλα αντικείμενα στο πάτωμα, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές».

Εξάλλου ο Πέτρος Σάββας, Γραμματέας της Σχολικής Εφορίας Λιβαδιών ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως «το Σάββατο το απόγευμα, άγνωστος εισήλθε στο σχολείο και ρίχνοντας πέτρες έσπασε τρία γυάλινα παράθυρα, ενώ έριξε κεραμίδια από την ταράτσα του κτιρίου στο έδαφος. Επίσης εισήλθε σε μια αίθουσα του σχολείου και έριξε στο πάτωμα βιβλία, τετράδια, μολύβια και άλλα αντικείμενα, ενώ αναποδογύρισε καλάθους αχρήστων που βρίσκονταν στην τάξη».

Ακόμα, συνέχισε «από τις κροτίδες που έριχναν άγνωστα άτομα, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, κάηκαν ένα παγκάκι και πλαστικοί κάλαθοι που βρίσκονταν στην αυλή του Σχολείου».

Όπως ανέφερε ο κ. Σάββα, «επειδή υπήρχε φρουρός στο σχολείο και εργαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, αντιλήφθηκε ένα άτομο, ηλικίας 10 ετών και αφού το περιόρισε το παρέδωσε στην Αστυνομία».

Η Σχολική Εφορία, σημείωσε ο Γραμματέας «θα ζητήσει από τους γονείς του 10χρονου να πληρώσουν τα έξοδα από τις ζημιές που προκάλεσε ο γιος τους, οι οποίες φαίνεται να ανέρχονται γύρω στα χίλια ευρώ».

Όπως είπε ο κ. Σάββας για την υπόθεση έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Βορόκληνης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top