Βαρύ κλίμα στην κηδεία της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά

Βαρύ κλίμα στην κηδεία της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά

Σε βαρύ πένθος τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία της δημοσιογράφου του ΡΙΚ, Γεωργίας Ψαριά, η οποία απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 48 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια, οι συνάδελφοι και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρα Παπαδόπουλου, της Υφυπουργού Πρόνοιας Μαριλένας Ευαγγέλου, άλλων επίσημων και πλήθος κόσμου.

Στον επικήδειο ο διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Γιάννης Νικολάου, εξήρε το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό της Γεωργίας και φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην απώλεια της, η οποία συγκλόνισε τους συναδέλφους της. Συγκίνηση προκάλεσαν επίσης οι επικήδειοι της φίλης και της αδελφής της εκλιπούσας.

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Γεωργίας Ψαριά αποχαιρέτησαν τη μάχιμη δημοσιογράφο και την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, στο κοιμητήριο της Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE