Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί στα σχολεία: Έβαλαν φωτιά στο ειδικό σχολείο Λευκωσίας

Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί στα σχολεία: Έβαλαν φωτιά στο ειδικό σχολείο Λευκωσίας

Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί στα σχολεία, καθώς φωτιά ξέσπασε, μετά από διάρρηξη στο ειδικό σχολείο Λευκωσίας, στην περιοχή της Αγλαντζιάς.

Όπως δήλωσε στην Κρατική Τηλεόραση, ο Πρόεδρος Ειδικών Σχολείων Λευκωσίας, Παναγιώτης Σαββίδης, πρώτα διέρρηξαν το σχολείο και πήγαν σε χώρο που διδάσκεται το μάθημα των οικοκυρικών, θέτοντας φωτιά.

Πρόσθεσε επίσης ότι υπήρξαν ξανά βανδαλισμοί στο σχολείο από άγνωστα πρόσωπα

«Δεν υπάρχει ένας συντονισμός και δεν μπορούν να συνεργαστούν», τόνισε ο κ. Σαββίδης.

«Το σχολείο μας έχει γίνει στόχος και άλλες φορές. Εμείς ειδοποιήσαμε την Αστυνομία και ζητήσαμε περίπολο. Η απάντηση ήταν δεν έχουμε περίπολα. Αν το πρόβλημα λυνόταν όταν ήταν μικρό, δεν θα είχαμε τον εμπρησμό», είπε στη συνέχεια. 

Τέλος ανέφερε: «Περιμένω την Υπουργό να έρθει, περιμένω να εγκατασταθούν κάμερες, συναγερμός και περιμένω να υπάρξει φρουρός».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE