ΔΗΣΥ για Δρομολαξιά: Αντί το ΑΚΕΛ να καταδικάσει το απαράδεκτο γεγονός τρέχει να στήσει τοίχο προστασίας

ΔΗΣΥ για Δρομολαξιά: Αντί το ΑΚΕΛ να καταδικάσει το απαράδεκτο γεγονός τρέχει να στήσει τοίχο προστασίας

Ανακοίνωση τύπου αναφορικά με την επίθεση κατά Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά, εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον βανδαλισμό αυτοκινήτου που ανήκει στον Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξής μας στη Δρομολαξιά, Σάββα Κυριάκου, καθώς και τα όσα ακολούθησαν με την επίθεση και τον τραυματισμό του ιδίου αλλά και της συζύγου του, είναι απολύτως απαράδεκτα και καταδικαστέα.

Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, τέτοιες συμπεριφορές που έχουν σκοπό την επιβολή κλίματος τρόμου, όχι μόνο δεν περιποιούν τιμή για τον πολιτικό μας πολιτισμό αλλά θα πρέπει να τύχουν της έντονης αποδοκιμασίας από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων. 

Η καταδίκη της βίας πρέπει να είναι διαρκής και όχι επιλεκτική και ανεξαρτήτως δικαιολογιών. Ειδικότερα η βία κατά των γυναικών είναι άκρως καταδικαστέα και πρέπει ως τέτοια εξ ορισμού να καταδικάζεται μετά βδελυγμίας.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν στην τάχιστη διερεύνηση των όσων έχουν επισυμβεί.  Αντί το ΑΚΕΛ να καταδικάσει το απαράδεκτο γεγονός τρέχει να στήσει τοίχο προστασίας στον δικό του Δήμαρχο, που απλά βλέπει «πολιτικές σκοπιμότητες».  

Η πολιτική του ΑΚΕΛ, «οι δικοί μας είναι δικοί μας και τους προστατεύουμε», ασκώντας προληπτική τρομοκρατία, πρέπει να τερματιστεί.  Το να μας κάνει μαθήματα πολιτικού πολιτισμού και να διδάσκει από καθέδρας για την προστασία των γυναικών από τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, αλλά όταν πρόκειται για «δικούς μας» είναι πάντοτε και εκ προοιμίου αθώοι, είναι εξίσου απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE