Kition Ocean Port: Η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας ήταν αναίτια

Kition Ocean Port: Η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας ήταν αναίτια

Αναίτια πραγματοποιήθηκε η σημερινή απεργία εργαζομένων στο λιμάνι Λάρνακας, αναφέρει ανακοίνωση της Kition Ocean Port, προσθέτοντας πως η εταιρεία σέβεται το δικαίωμα των εργαζομένων σε απεργία αλλά αυτή πρέπει να γίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι η «απεργία από μικρή μερίδα εργαζομένων στο λιμάνι Λάρνακας" έγινε "αναίτια, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες του Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων και χωρίς καμία προειδοποίηση».

Προστίθεται ότι «κατόπιν διαβημάτων της Kition, το Υπουργείο Εργασίας συγκάλεσε συνάντηση μεταξύ των μερών για συζήτηση του θέματος, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί».

Η εταιρεία σημειώνει ακόμα ότι «σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των εργαζομένων σε απεργία, ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες. Η όποια περιφρόνηση των νόμιμων διαδικασιών, προκαλεί σοβαρή αναστάτωση στις εργασίες του λιμανιού και σημαντικές οικονομικές ζημιές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE