Λύπη για τον θάνατο της Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία ΗΠΑ στη Λευκωσία

Λύπη για τον θάνατο της Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία ΗΠΑ στη Λευκωσία

Τη λύπη της για τον θάνατο της τέως Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Λευκωσία Τζούντιθ Γκάρμπερ εκφράζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο.

"Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο, στις 4 Μαΐου, της Τζούντιθ Γκάρμπερ, Πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Κύπρο από το 2019-2022, η οποία αφήνει πίσω της μια πορεία δεκαετιών αφοσιωμένης υπηρεσίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής".

Υπήρξε υπέρμαχος, προσθέτει, των σχέσεων ΗΠΑ-Κύπρου, και στήριξε ακούραστα τις προσπάθειες- υπό την ηγεσία του ΟΗΕ - για μια συνολική συμφωνία διευθέτησης του Κυπριακού". Αναφέρεται ακόμα ότι η εκλιπούσα θεωρούσε τη θητεία της στην Κύπρο ως ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας της.

Η κηδεία της θα είναι και διαδικτυακά στη διεύθυνση https://www.templerodefshalom.org/worship/livestream/ την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. (ώρα Κύπρου).

"Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας από την Πρέσβειρα στο https://www.jeffersonfuneralchapel.com/obituaries/Judith-Garber/#!/TributeWall. Περισσότερες πληροφορίες για τοπική εκδήλωση για την μνήμη της θα δοθούν προσεχώς", καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE