Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις και με επιπρόσθετα πυροσβεστικά  οχήματα από Τμήμα Δασών, για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προχώρησε με ανάκληση προσωπικού. Στο μέρος του επεισοδίου βρίσκεται για συντονισμό και ο Αναπλ. Αρχιπύραρχος Δ.Κατσίφλης.

Στην μάχη βρίσκονται 1 όχημα από Βρετανικές Βάσεις, 1 από Επαρχιακή Διοίκηση, 7 φορητές πυροσβεστικές μονάδες (4 από οργανωμένα εθελοντικά σύνολα, 1 από Υπ. Θήρας, 2 από Πολιτική Άμυνα).
 
Εναέρια μέσα (αεροσκάφος του Τμ. Δασών, 3 ελικόπτερα των Βάσεων και 1 ελικόπτερο της Ε.Φ).
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

Η δημόσια συζήτηση στην Κύπρο βρίσκεται ξανά σε τροχιά έντασης – και αυτή τη φορά, όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μια υπόθεση που ακουμπά τον ίδιο τον πυρήνα του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE