Δύο επιθέσεις του ΡΚΚ στην Τουρκία με νεκρούς και τραυματίες

Δύο επιθέσεις του ΡΚΚ στην Τουρκία με νεκρούς και τραυματίες

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και εννέα χωροφύλακες τραυματίστηκαν κατά τις δύο ξεχωριστές επιθέσεις του ΡΚΚ που έγιναν στην πόλη Σιρνάκ της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Κατά την μάχη που ακολούθησε σκοτώθηκαν 34 μέλη του ΡΚΚ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το ΡΚΚ κατά τις επιθέσεις διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού, νερού και διαδυκτύου. Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 23.00 χθες το βράδυ και η δεύτερη στις 5.40 τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE