Τραγωδία στη Ρωσία: Λεωφορείο με 20 επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι, τουλάχιστον 4 νεκροί - Δείτε σε βίντεο την πτώση

Τραγωδία στη Ρωσία: Λεωφορείο με 20 επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι, τουλάχιστον 4 νεκροί - Δείτε σε βίντεο την πτώση

Θρίλερ το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όταν ένα λεωφορείο με περίπου 20 επιβάτες έπεσε μέσα στο ποτάμι Moyka. Σύμφωνα με πληροφοριες του Ria Novosti, τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά, ενώ εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταη άλλων τεσσάρων επιβατών.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, διακρίνεται το λεωφορείο να κινείται σε μια διασταύρωση και ξαφνικά να στρίβει, να παρασύρει ένα αυτοκίνητο και να «βουτάει» στο ποτάμι.

Ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήμαρτος, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

Στο μεταξύ, στο σημείο που «βούτηξε» το λεωφορείο, έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση διάσωσης, με 69 άτομα και 18 μηχανήματα να επιχειρούν για τη διάσωση των επιβατών του λεωφορείου και την ανάσυρσή τους από το νερό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE