ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΟΤ σε μοτοσυκλέτες: Από πότε ξεκινάει ο έλεγχος - Ποια η διαδικασία

ΜΟΤ σε μοτοσυκλέτες: Από πότε ξεκινάει ο έλεγχος - Ποια η διαδικασία

Από την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 θα τεθεί σε εφαρμογή ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος για τις μοτοσυκλέτες (δίτροχες, τρίτροχες και τετράτροχες).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι Για τον σκοπό αυτό, μέχρι σήμερα έχουν δοθεί άδειες σε 16 Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ), τα οποία καταγράφονται στον κατάλογο που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Από τις 14 Μαΐου 2024 η εγγραφή ή επανεγγραφή μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας θα γίνεται μόνο μετά από επιτυχή τεχνικό έλεγχο και προσκόμιση του πιστοποιητικού καταλληλόλητας.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της οδικής ασφάλειας, θα κληθούν για τεχνικό έλεγχο όλες οι εγγεγραμμένες μοτοσυκλέτες. Οι ιδιοκτήτες των εγγεγραμμένων μοτοσυκλετών θα τυγχάνουν ενημέρωσης για τον χρόνο μέσα στον οποίο θα προβούν σε τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους με αποστολή μηνύματος (sms) και, ως εκ τούτου, καλούνται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους μέσω της εγγραφής στις διαδικτυακές υπηρεσίες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτιαΓεν.Εισαγγελέας: «Στο παρελθόν είχα οδηγίες από ΠτΔ για διαδικασία παύσης Γεν.Ελεγκτη και δεν το έκανα»

Γεν.Εισαγγελέας: «Στο παρελθόν είχα οδηγίες από ΠτΔ για διαδικασία παύσης Γεν.Ελεγκτη και δεν το έκανα»

Είχε οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο παρελθόν να ξεκινήσει διαδικασία παύσης του Γενικού Ελεγκτή και δεν το έκανε, είπε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, την Πέμπτη κατά την δεύτερη μέρα αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με το αίτημά του για παύση του Γενικού Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top