Eurovision 2024: Εξοργιστικό βίντεο με την ισραηλινή αποστολή να ειρωνεύεται τις διαμαρτυρίες για «Ελεύθερη Παλαιστίνη»

Eurovision 2024: Εξοργιστικό βίντεο με την ισραηλινή αποστολή να ειρωνεύεται τις διαμαρτυρίες για «Ελεύθερη Παλαιστίνη»

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί βίντεο, στο οποίο φαίνονται τα μέλη της ισραηλινής ομάδας να προσποιούνται και να κοροϊδεύουν εκείνους που διαμαρτύρονται κατά του Ισραήλ.

Η παρουσία της αποστολής του Ισραήλ στον διαγωνισμό της Εurovision στο Μάλμε της Σουηδίας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με αφορμή τις εν εξελίξει στρατιωτικές επιχειρήσεις του εβραϊκού κράτους σε βάρος των Παλαιστινίων στη Μέση Ανατολή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Iσραηλινής ερμηνεύτριας Eden Golan στον ημιτελικό του διαγωνισμού, ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες με τους «Τimes of Israel» να σημειώνουν ότι ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες σε βάρος της αλλά η EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) χρησιμοποίησε τεχνολογία για να τις καλύψει και να αποτραπεί η μετάδοση ανάλογων θορύβων σε ζωντανή μετάδοση».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ισραηλινή αποστολή προετοιμάζεται για ανάλογο σκηνικό και στον τελικό.

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί βίντεο, στο οποίο φαίνονται τα μέλη της ισραηλινής ομάδας να προσποιούνται εκείνους που διαμαρτύρονται κατά του Ισραήλ και εμφανίζονται να γιουχάρουν την τραγουδίστρια, φωνάζοντας ειρωνικά «Palestine».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE