Άγρια συμπλοκή 25 Πακιστανών σε μπαρ στη Μύκονο - Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας

Άγρια συμπλοκή 25 Πακιστανών σε μπαρ στη Μύκονο - Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας

Συμπλοκή μεταξύ ανδρών από το Πακιστάν που κατέληξε στον θάνατο ενός εκ των εμπλεκομένων και στον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη άνδρα έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής σε μπαρ στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 25 Πακιστανοί οι οποίοι, για άγνωστο λόγο, έβγαλαν μαχαίρια με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η τοπική Υποδιεύθυνση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE