ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζουν οι μητέρες σε όλο τον κόσμο. Φέτος η γιορτή της μητέρας πέφτει στις 12 Μαΐου.

Η αγάπη της μητέρας είναι αστείρευτη και αξίζει κάθε δώρο μικρό ή μεγάλο.

Το ThemaOnline παρουσιάζει μια σειρά επιλογών για δώρο στις αγαπημένες μας μανούλες, από γλυκά, λουλούδια και κοσμήματα.

Γλυκά - Bianco Confectionery

Το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας έχει ετοιμάσει ποικιλία πακέτων με γλυκά και δωράκια. Προσφέρονται cupcakes με μηνύματα όπως «best mom» αλλά και διάφορα άλλα γλυκά μαζί με δωράκια όπως φλυτζάνια και τσάντες.

Όπως σημείωσε η ιδιοκτήτρια του Bianco, Μύρια Νικολάου, υπάρχουν επιλογές από 5 έως 35 ευρώ ενώ οι περισσότεροι επιλέγουν πακέτα με δωράκια ούτως ώστε να υπάρχει κάτι που θα μείνει στον χρόνο αλλά και κάτι που θα φάνε.


Κοσμήματα - Carats Jewellers

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα κοσμήματα. Λαμπερά, με χρώματα και με αντοχή στον χρόνο. Η Carats Jewellers με πέντε καταστήματα σε όλη την Κύπρο προτείνει διάφορες επιλογές με budget από 25 ευρώ μέχρι 2 χιλ. ευρώ. Ανάμεσα στις συνήθεις επιλογές είναι βραχιόλια ή κολιέ με τη λέξη «μαμά» αλλά και κοσμήματα με φιγούρες που απαρτίζουν την οικογένεια στις οποίες μπορεί στο πίσω μέρος να αναγραφεί το αρχικό του κάθε μέλους της.

Πέρα από τα παιδιά, δώρο κάνουν και οι σύζυγοι στη μητέρα των παιδιών τους. Συνήθως επιλέγουν συνδυασμό κοσμημάτων από περιδέραιο, βραχιόλι, δαχτυλίδι και σκουλαρίκια με χρωματιστές πέτρες μιας η η γιορτή της μητέρας συμπίπτει με την αρχή του καλοκαιριού. Μια καλή ιδέα είναι πάντα τα κοσμήματα με μαργαριτάρια που συμβολίζουν την αγνότητα. Δείτε περισσότερες επιλογές στο carats.com.cy.

 

Λουλούδια - Robelina Gardens & Designs

Διακοσμητικό, μυρωδάτο και ξυπνάει αναμνήσεις. Το λουλούδι. Το Robelina Gardens & Designs προτείνει ανθισμένα λουλούδια είτε σε ανθοδέσμες ή γλάστρες. Όλα τα λουλούδια αυτής της εποχής είναι κυπριακής παραγωγής και οι τιμές δεν έχουν επηρεαστεί.

Προτάσεις για ορχιδέες, ορτανσίες και γαρδένιες. Δείτε διάφορες δημιουργίες εδώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top