Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τη Σακίρα σε νέο διαφημιστικό σποτ

Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τη Σακίρα σε νέο διαφημιστικό σποτ

Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι και οι τραγουδιστές Σακίρα, Τζον Λέτζεντ και Νόουα Καχάν, πρωταγωνιστούν σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για τα ξενοδοχεία Hard Rock Hotels.

Μέσι, Σακίρα, Λέντζεντ και Καχάν εμφανίζονται να περιπλανώνται στους χώρους των ξενοδοχείων Hard Rock, στο νέο διαφημιστικό σποτ και να απολαμβάνουν το… κλίμα των υπερπολυτελέστατων καταλυμάτων.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου παίζει μάλιστα και με ένα φρούτο σαν μπαλάκι του τένις, καθώς ξεναγείται στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Μετά τη μετεγγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι έχει εκτοξεύσει την εμπορική του αξία στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα έτσι και το νέο αυτό διαφημιστικό.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hard Rock (@officialhardrock)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.