Silia Kapsis: Απαντά σε όσους της λένε ότι είναι πολύ νέα για τη Eurovision - Θα δουν ότι είμαι επαγγελματίας, είπε

Silia Kapsis: Απαντά σε όσους της λένε ότι είναι πολύ νέα για τη Eurovision - Θα δουν ότι είμαι επαγγελματίας, είπε

H Silia Kapsis, η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγάλο τελικό της Eurovision απόψε, απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε για το νεαρό της ηλικίας της.

Η τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί απόψε στην 19η θέση, μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας που άλλαξε τα δεδομένα, με το τραγούδι «Liar».

Η ίδια έχει δεχτεί πολλά σχόλια σχετικά με την ηλικία της, με πολλούς να υποστηρίζουν πως παραείναι μικρή για να συμμετέχει στη Eurovision.

«Το κάνω αυτό από τότε, που ήμουν τεσσάρων ετών. Είναι μέσα μου, το έχω, έχω τον έλεγχο. Τώρα θα συνειδητοποιήσουν ότι είμαι και επαγγελματίας», είπε στο Advertiser η Silia Kapsis.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι πολλά άτομα από εκείνα που αρχικά, την επέκριναν, τώρα της δίνουν συγχαρητήρια. «Στην αρχή, οι άνθρωποι έλεγαν ότι μπορεί να είμαι άπειρη, επειδή είμαι νέα, ότι θα έχω σκηνικό τρόμο, έλεγαν ό,τι να 'ναι», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι ήταν ο καταξιωμένος Έλληνας συνθέτης, Δημήτρης Κοντόπουλος που την εντόπισε στο Instagram και την σύστησε για να συμμετάσχει στη Eurovision.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.