Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Ο αριθμός των νεκρών από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ αυξήθηκε στους 136, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η τοπική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, έναντι 126 νεκρών την Παρασκευή, ενώ οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 125.

Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν τη νοτιότερη πολιτεία της Βραζιλίας προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες.

Η Ρίο Γκράντε ντο Σουλ έχει πληθυσμό 10,9 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τις εστίες τους 340.000 κάτοικοι, σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".