Χάος: Άνοιξαν τάφοι από τη δυνατή νεροποντή στην Κέρκυρα

Χάος: Άνοιξαν τάφοι από τη δυνατή νεροποντή στην Κέρκυρα

Βιβλικές καταστροφές» προκάλεσε νωρίς το πρωί της Παρασκευκής, η δυνατή καταιγίδα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στη Νότια Κέρκυρα. Το οδόστρωμα σε περιφερειακό δρόμο υποχώρησε, ενώ το νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου έμοιαζε σαν βομβαρδισμένο τοπίο

Περισσότεροι από πέντε τάφοι άνοιξαν και μετατοπίστηκαν με αποτέλεσμα το θέαμα που αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού να είναι μακάβριο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χλωμού, Χρήστο Παυλίδη οι ζημιές που προκλήθηκαν στο νεκροταφείο είναι «αδιανόητες», ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και κάτοικος του μικρού χωριού, «τα κόκαλα των αποθανόντων συγγενών τους βρίσκονται διάχυτα έξω από τους τάφους».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καββαδίας επισήμανε ότι «άμεσα θα επιληφθεί του ζητήματος η τεχνική υπηρεσία του δήμου Κέρκυρας, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες που χρειάζονται για τις αποκατάσταση του νεκροταφείου». 

Πηγή: enikos

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.