«Τσάκωσαν» 34χρονο σε αυλή σχολείου με διαρρηκτικά εργαλεία και με κλεμμένη μοτοσικλέτα - Του πέρασαν χειροπέδες

«Τσάκωσαν»  34χρονο σε αυλή σχολείου με διαρρηκτικά εργαλεία και με κλεμμένη μοτοσικλέτα - Του πέρασαν χειροπέδες

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 34 ετών, τον οποίο εντόπισαν να βρίσκεται εντός της αυλής Λυκείου στη Λάρνακα, λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ, έχοντας στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα, καθώς και άλλη περιουσία για την κατοχή της οποίας αυτός δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

Αφού ο 34χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα, στη συνέχεια συνελήφθη και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, σε σχέση με τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών, που διαπράχθηκαν πρόσφατα, στην επαρχία Λάρνακας.

Στο ένα από τα υποστατικά, υπό ανέγερση κτίριο στην περιοχή της Αραδίππου, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία στις 06 Μαΐου, διαπράχθηκε διάρρηξη, κατά την οποία κλάπηκαν από το κτίριο, καλώδια και ηλεκτρικός εξοπλισμός, αξίας 2,000 ευρώ.

Ο 34χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, της υπόθεσης κλοπής μοτοσικλέτας, και των υποθέσεων παράνομης κατοχής περιουσίας, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE