ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση ο 34χρονος για τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Υπό κράτηση ο 34χρονος για τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον άνδρα 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 34 ετών, τον οποίο εντόπισαν να βρίσκεται εντός της αυλής Λυκείου στη Λάρνακα, λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ, έχοντας στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα, καθώς και άλλη περιουσία για την κατοχή της οποίας αυτός δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις».

Ο 34χρονος συνελήφθη «αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα, ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθη και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, σε σχέση με τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών, που διαπράχθηκαν πρόσφατα, στην επαρχία Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «σύμφωνα με καταγγελία, που υποβλήθηκε στην Αστυνομία στις 6 Μαΐου, στο ένα από τα υποστατικά, υπό ανέγερση κτίριο στην περιοχή της Αραδίππου, διαπράχθηκε διάρρηξη, κατά την οποία κλάπηκαν από το κτίριο, καλώδια και ηλεκτρικός εξοπλισμός, αξίας 2 χιλιάδων ευρώ».

Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές, κλοπής μοτοσικλέτας και παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top