Σύλληψη 37χρονου για κλοπή καλωδίων και εργαλείων αξίας 140 χιλιάδων ευρώ

Σύλληψη 37χρονου για κλοπή καλωδίων και εργαλείων αξίας 140 χιλιάδων ευρώ

Ένας 37χρονος συνελήφθη, την Κυριακή, ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής καλωδίων και εργαλείων, αξίας 140 χιλιάδων ευρώ, από εμπορευματοκιβώτιο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η κλοπή διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων επί των τεκμηρίων, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία και εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE