Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ο 52χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο την προηγούμενη Πέμπτη, 09 Μαϊου στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 52χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Βρυσουδίων, στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE