Στους δρόμους η Αστυνομία από σήμερα - Τι θα ελέγχει

Στους δρόμους η Αστυνομία από σήμερα - Τι θα ελέγχει

Εβδομάδα ενημέρωσης και ελέγχων για την οδήγηση λεωφορείων και φορτηγών οχημάτων, πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα, 13 Μαΐου, μέχρι και την Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024, το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας – Roadpol, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, οι οποίες είναι μέλη.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας (2η για φέτος) η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών – ΤΟΜ θα ελέγχει:

  • Τα έγγραφα των οδηγών και οχημάτων
  • Την ταχύτητα των οχημάτων
  • Τις συσκευές περιορισμού ταχύτητας
  • Τις ώρες οδήγησης/εργασίας
  • Ταχογράφους (αναλογικές και ψηφιακές συσκευές) και
  • Τη μηχανική κατάσταση των οχημάτων

Επιπρόσθετα, θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE