Δεύτερο ισχυρό χτύπημα σεισμού μέσα σε λίγες ώρες: Όσα αποκάλυψε ο Διευθυντής Γεωλογικής Επισκόπησης - «Αναμένεται να συνεχιστούν»
Νέος σεισμός σημειώθηκε και έγινε αισθητός στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης.

Ειδικότερα ο Κέιρ Τζόνστον παραδέχθηκε ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει τη σύζυγό του.
Ο 38χρονος εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης την Πέμπτη, όπου ομολόγησε την ενοχή του για μια «τρομακτική» επίθεση στη σύζυγό του, Γκρέις Τζόνστον. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου.
Μάλιστα, δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς ο ίδιος φαίνεται ότι έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής κακοποίησης απέναντί της.
Το ζευγάρι, που κατάγεται από νησί στα ανοιχτά της Σκωτίας, έγινε παγκόσμια γνωστό μετά τον γάμο τους το 2015, αφού η μητέρα της νύφης φόρεσε ένα φόρεμα που προκάλεσε συζήτηση σχετικά με τα πραγματικά του χρώματα. Άλλοι το έβλεπαν μαύρο και μπλε, ενώ άλλοι είδαν λευκό και χρυσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




