Ανακοινώθηκε η δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρόσβεσης στην Κύπρο από την Κομισιόν
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα το Σύμφωνο για τη Μεσόγειο Πρόκειται- Περιλαμβάνει τρείς πυλώνες – Τι αναμένεται για την Κύπρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «οι δύο νεαροί φέρονται γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Μαϊου, να εισήλθαν σε κατάστημα στην Αγία Νάπα, έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρι και μια σιδηρογροθιά και απαίτησαν από υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου».
Οι δράστες έριξαν «εναντίον του υπαλλήλου διάφορα αντικείμενα, ενώ δεύτερος υπάλληλος επενέβη, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν οτιδήποτε» προστίθεται.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι ανακόπηκαν και συνελήφθησαν χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Σήμερα οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις