Παραλίγο τραγωδία σε γάμο στην Κρήτη - Άνδρας πήγε να πνιγεί από φαγητό

Παραλίγο τραγωδία σε γάμο στην Κρήτη - Άνδρας πήγε να πνιγεί από φαγητό

Πανικός επικράτησε σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη, με 1.500 καλεσμένους όταν παραλίγο να πνιγεί από φαγητό ένας 62χρονος.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι συνδαιτημόνες του 62χρονου, πάγωσαν όταν είδαν τον άντρα να να κάνει απελπισμένες κινήσεις, χωρίς να μπορεί να μιλήσει και πασχίζοντας να αναπνεύσει.

Έκανε σπασμωδικές κινήσεις με τα χέρια τις οποίες είδε ένας γιατρός, που ευτυχώς βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι.

Του έσωσε τη ζωή
Ο γιατρός έγκαιρα κατάλαβε πως ο 62χρονος δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω απόφραξης των αεροφόρων οδών λόγω τροφής και με τη βοήθεια του αδελφού του, του έκαναν εκείνες τις αναγκαίες κινήσεις που βοήθησαν τη μπλοκαρισμένη τροφή στο λαιμό να βγει κι έτσι του έσωσαν τη ζωή.

Όπως περιγράφουν στο cretalive αυτόπτες μάρτυρες ο φόβος και η αγωνία των συνδαιτυμόνων μετά τη σωτηρία παρέμβαση υποχώρησε. Στο σημείο ξέσπασαν χειροκροτήματα και υπήρξε διάχυτη ανακούφιση.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE