Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία: Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα - Δείτε βίντεο

Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία: Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα - Δείτε βίντεο

Μια μοναδική επίδειξη πτήσης έκαναν οι αλεξιπτωτιστές Marco Furst και Marco Waltenspiel, οι πρώτοι wingsuiters που πέρασαν ποτέ από το σημαντικότερο ορόσημο του Λονδίνου, τη γέφυρα του Πύργου.

Το πρωί της Κυριακής οι Αυστριακοί πρωτοπόροι πήδηξαν από ένα ελικόπτερο δυτικά της ιστορικής αυτής γέφυρας του Λονδίνου.

Η κάμερα κατέγραψε το επίτευγμά τους

Το δίδυμο διένυσε 1200 μέτρα και προσγειώθηκε με ασφάλεια σε φορτηγίδες στη μέση του ποταμού Τάμεση. Κάμερα κατέγραψε όλη τη δράση σε ταχύτητα φωτός με 24 κάμερες σε 14 διαφορετικές θέσεις γύρω από τη γέφυρα του Πύργου.

Πέφτοντας από ύψος 3.000ft, έφτασαν με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 246km/h καθώς περνούσαν μέσα από το «παράθυρο» ανάμεσα στους εμβληματικούς πύργους.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.