Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία: Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα - Δείτε βίντεο

Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία: Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα - Δείτε βίντεο

Μια μοναδική επίδειξη πτήσης έκαναν οι αλεξιπτωτιστές Marco Furst και Marco Waltenspiel, οι πρώτοι wingsuiters που πέρασαν ποτέ από το σημαντικότερο ορόσημο του Λονδίνου, τη γέφυρα του Πύργου.

Το πρωί της Κυριακής οι Αυστριακοί πρωτοπόροι πήδηξαν από ένα ελικόπτερο δυτικά της ιστορικής αυτής γέφυρας του Λονδίνου.

Η κάμερα κατέγραψε το επίτευγμά τους

Το δίδυμο διένυσε 1200 μέτρα και προσγειώθηκε με ασφάλεια σε φορτηγίδες στη μέση του ποταμού Τάμεση. Κάμερα κατέγραψε όλη τη δράση σε ταχύτητα φωτός με 24 κάμερες σε 14 διαφορετικές θέσεις γύρω από τη γέφυρα του Πύργου.

Πέφτοντας από ύψος 3.000ft, έφτασαν με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 246km/h καθώς περνούσαν μέσα από το «παράθυρο» ανάμεσα στους εμβληματικούς πύργους.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE