Ολονύχτιο θρίλερ: Αστυνομία και Πυροσβεστική έσωσαν την ζωή 43χρονου σε δάσος στην Πόλη Χρυσοχούς

Ολονύχτιο θρίλερ: Αστυνομία και Πυροσβεστική έσωσαν την ζωή 43χρονου σε δάσος στην Πόλη Χρυσοχούς

Αστυνομία και Πυροσβεστική διέσωσαν τουρίστα που εγκλωβίστηκε σε βάτους στην Πόλη Χρυσοχούς το βράδυ της Παρασκευής.

Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 20.00 ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς έλαβε τηλεφώνημα από 43χρονο `Αγγλο τουρίστα, ο οποίος διαμένει  σε ξενοδοχείο στην Πάφο, ότι χάθηκε σε άγνωστη περιοχή στην Πόλη Χρυσοχούς.

Πρόσθεσε ότι διενεργώντας εξετάσεις τα μέλη της Αστυνομίας και εντόπισαν τον 43χρονο παγιδευμένο σε βάτους και καλαμιές στον ποταμό της Πόλης Χρυσοχούς.

Είπε τέλος ότι στην περιοχή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πυροσβέστες και Αστυνομικοί απεγκλώβισαν τον 53χρονο, τον οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στα χέρια και τα πόδια  και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.