Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μαθήτριας κατηγορείται καθηγητής σε λύκειο της Λεμεσού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Σε καταγγελία που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής, φίλησε μαθήτρια στο στόμα και αμέσως το θέμα αποτάθηκε στην εν λόγω επιτροπή, η οποία αποφάσισε την διαθεσιμότητα του καθηγητή μέχρι να διεξαχθούν οι έρευνες.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό φαίνεται ότι σημειώθηκε τους προηγούμενους μήνες με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το συμβάν καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία.

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE