Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μαθήτριας κατηγορείται καθηγητής σε λύκειο της Λεμεσού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Σε καταγγελία που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής, φίλησε μαθήτρια στο στόμα και αμέσως το θέμα αποτάθηκε στην εν λόγω επιτροπή, η οποία αποφάσισε την διαθεσιμότητα του καθηγητή μέχρι να διεξαχθούν οι έρευνες.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό φαίνεται ότι σημειώθηκε τους προηγούμενους μήνες με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το συμβάν καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία.

*Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE