Συνελήφθη 66χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λευκωσία - Σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου

Συνελήφθη 66χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λευκωσία - Σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 66 ετών, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Η υπόθεση αφορά φωτιά που ξέσπασε στις 10/5/2024 σε αυτοκίνητο (καταστράφηκε ολοσχερώς), το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παλαιχωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι η Αθήνα και το Τελ Αβίβ δεν τον θέλουν στην «εξουσία» λόγω της στενής συνεργασίας του με την Άγκυρα. Λίγες ημέρες πριν από τις «προεδρικές εκλογές» στα κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επανέλαβε τη θέση του υπέρ της λύσης «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE