ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Ύψωνα ο Σωτήρης Στυλιανού – «Θέατρο του παραλόγου...οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι συμμέτοχος»

Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Ύψωνα ο Σωτήρης Στυλιανού – «Θέατρο του παραλόγου...οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι συμμέτοχος»

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για την αντιδημαρχία του Δήμου Ύψωνα ο υποψήφιος Σωτήρης Στυλιανού.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κύριος Στυλιανού ρίχνει πυρά προς πάσα κατεύθυνση με αναφορές ότι οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν “θέατρο του παραλόγου"

«Οι Αρχές και οι αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι συμμέτοχος σε μία τέτοια κατάσταση», γράφει συγκεκριμένα.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

"Φίλες και φίλοι καλή σας ημέρα...

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες 13.05.2024 με επιστολή μου προς τον Γενικό έφορο εκλογών απέσυρα την υποψηφιότητα μου απο την διεκδίκηση της αντιδημαρχίας στον Ύψωνα.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου, που πίστεψαν σε εμένα και με ακολούθησαν μέχρι το τέλος.

Πάνω απ όλα όμως οφείλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που άπο την πρώτη στιγμή έδειξαν την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την υποψηφιότητα μου.

Φίλες και φίλοι...

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίσθηκα με αγάπη και μεράκι για τόν τόπο μας και προάσπισα τα συμφέροντα του Δήμου Ύψωνα όσο λίγοι.

Οι Αρχές και οι αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι συμμέτεχος σε μία τέτοια κατάσταση.

Η μή συμμετοχή μου στις εκλογές του Ιουνίου και συνεπώς η αποχώρηση μου απο το θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται στον Ύψωνα αυτός ο προεκλογικός ας αποτελέσει την απαρχή για κάτι καλό και δημιουργικό για τον Δήμο μας.

Να είστε σίγουροι ότι θσ συνεχίσω να είμαι στο προσκήνιο βοηθώντας τον Δήμο μας και πάνω απ όλα τους Δημότες.

Σας ευχαριστώ

Σωτήρης Στυλιανού

Ενεργός πολίτης του Δήμου Ύψωνα."

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top