ΑΚΕΛ για υπόθεση Ζαννέτου: «Η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου δεν χρειάζεται και δεν αντέχει τέτοιες περιπέτειες»

ΑΚΕΛ για υπόθεση Ζαννέτου: «Η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου δεν χρειάζεται και δεν αντέχει τέτοιες περιπέτειες»

Ανακοίνωση τύπου εξέδωσε το ΑΚΕΛ αναφορικά με την υπόθεση του Δημάρχου Αγίας Νάπας, Χρίστου Ζαννέτου.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου δεν χρειάζεται και δεν αντέχει τέτοιες περιπέτειες στις οποίες θα την σύρει η υπόθεση Χρίστου Ζαννέτου».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο κ. Χρίστος Ζαννέτος, Δήμαρχος Αγίας Νάπας και υποψήφιος του ΔΗΣΥ για το νέο Δήμο, παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον του Κακουργοδικείου Αμμοχώστου για υπόθεση  πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, σε σχέση με ευρωπαϊκά κονδύλια. Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά προσωπικά τον κ. Ζαννέτο, είναι εξαιρετικά σοβαρή -εξ ου και παραπέμπεται απευθείας στο Κακουργοδικείο- και προέκυψε μετά από έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και μακρές αστυνομικές έρευνες. 

Είναι δεδομένο ότι κανείς δεν κηρύσσεται ένοχος μέχρι την απόφαση Δικαστηρίου. Προκύπτουν όμως από τώρα σοβαρά ζητήματα από ηθικής, πολιτικής και θεσμικής άποψης. Προκύπτουν δε και ερωτήματα για τη λειτουργία του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, αφού ως υπόδικος δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του. 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου δεν χρειάζεται και δεν αντέχει τέτοιες περιπέτειες στις οποίες θα την σύρει η υπόθεση Χρίστου Ζαννέτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE