Ιταλία: Διακινητές ναρκωτικών στην Ιταλία έφτιαξαν τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο για τη μεταφορά τους

Ιταλία: Διακινητές ναρκωτικών στην Ιταλία έφτιαξαν τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο για τη μεταφορά τους

Η εισαγγελία του Τορίνο εντόπισε και εξάρθρωσε δίκτυο διακινητών ναρκωτικών, το οποίο είχε φτιάξει και επρόκειτο να χρησιμοποιήσει σύντομα ένα μικρό τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο, το οποίο θα χρησίμευε για την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Τη συγκεκριμένη σπείρα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ήλεγχαν δυο αδέλφια αλβανικής καταγωγής.

Παράλληλα, οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με διπλό πάτωμα, προερχόμενα από την Ολλανδία, την Γαλλία και την Ισπανία, στα οποία έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχαν σταλεί απο την κεντρική Αμερική.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 204 κιλά χασίς, κοκαΐνης και μαριχουάνας. Οι Ιταλοί εισαγγελείς ονόμασαν την όλη έρευνα «Car Wash», διότι οι έμποροι ναρκωτικών καλύπτονταν πίσω από «νόμιμες δραστηριότητες βιτρίνας», κυρίως επιχειρήσεις πλυντηρίων αυτοκινήτων.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE