Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Ποινές φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 26 ετών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού τα έκρινε ένοχα σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, στον 26χρονο, για υποβοήθηση 62 υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο, περί τα μέσα Μαρτίου 2024.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στην Κύπρο, 141 υπηκόων τρίτης χώρας, που διαπράχθηκε περί τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE