Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Ποινές φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 26 ετών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού τα έκρινε ένοχα σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, στον 26χρονο, για υποβοήθηση 62 υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο, περί τα μέσα Μαρτίου 2024.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στην Κύπρο, 141 υπηκόων τρίτης χώρας, που διαπράχθηκε περί τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE