Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Ποινές φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 26 ετών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού τα έκρινε ένοχα σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, στον 26χρονο, για υποβοήθηση 62 υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο, περί τα μέσα Μαρτίου 2024.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στην Κύπρο, 141 υπηκόων τρίτης χώρας, που διαπράχθηκε περί τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE