Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Στο κελί δύο πρόσωπα - Βοήθησαν μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο

Ποινές φυλάκισης, σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 37 και 26 ετών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού τα έκρινε ένοχα σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, στον 26χρονο, για υποβοήθηση 62 υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν παράνομα στην Κύπρο, περί τα μέσα Μαρτίου 2024.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στην Κύπρο, 141 υπηκόων τρίτης χώρας, που διαπράχθηκε περί τα τέλη Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE