Πού βρήκε τις 5000 ευρώ ο 25χρονος εργάτης που παραλίγο να κάψει την Τάλα;

Πού βρήκε τις 5000 ευρώ ο 25χρονος εργάτης που παραλίγο να κάψει την Τάλα;

Αίσθηση προκαλούν κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με τον 25χρονο Ρουμάνο που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τον αστυνομικό Μιχάλη Μακρή να βάζει φωτιά σε περιοχή της Τάλας.

Τη Δευτέρα (21/09) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς κατέβαλε άμεσα την εγγύηση των 5.000 ευρώ. Κάτι που σίγουρα δεν μπορούσε να προβλέψει το δικαστήριο…

Ο Ρουμάνος δεν είναι κάποιος επιχειρηματίας και υποτίθεται πως ήρθε στην Κύπρο για να βγάλει τα προς το ζην. Πώς γίνεται να είναι τόσο άνετος οικονομικά και να κατέβαλε αμέσως τα χρήματα;

Επιπλέον, από τον προσωπική έρευνα που του έγινε επί τόπου από τον αστυνομικό, βρέθηκαν στην κατοχή του, εκτός από επτά αναπτήρες, και μεγάλος αριθμός νομισμάτων των 2 ευρώ! Περίπου 30 νομίσματα!

Ο επίδοξος εμπρηστής που είπε στον αστυνομικό ότι προσπαθούσε να κάψει σημαντικά έγγραφα που αφορούσαν τη δουλειά του, είχε και μέσα στο αυτοκίνητό του ένα μπαστούνι του γκολφ. Εικάζεται από κάποιους ότι πιθανόν το μπαστούνι να χρησιμοποιείτο για να… εκτοξεύει φλεγόμενες μπάλες στο σημείο που επιθυμούσε.

Ο 25χρονος συνελήφθη από τον αστυνομικό την περασμένη Κυριακή (20/09). Ο Μιχάλης Μακρής ήταν εκτός υπηρεσίας, αλλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά βλέποντας τον τρόπο που είχε σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου το αυτοκίνητο του δράστη και πήγε να διερευνήσει το περιστατικό. Όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά, αφού πρώτα την έσβησε άρχισε να υποβάλλει ερωτήσεις στον ύποπτο και δεν άργησε να καταλάβει ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα. Αμέσως έκανε τα δέοντα για να τεθεί υπό σύλληψη.

Αν η φωτιά έπαιρνε διαστάσεις, θα κατέκαιε την Τάλα.

  • Στη φωτογραφία, ο αστυνομικός Μιχάλης Μακρής με τον ανιψιό του, τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Ανδρέα.

Φάνης Μακρίδης   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE