ΟΗΕ: Η Ολγκίν συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης πεδίου συνεννόησης για το Κυπριακό

ΟΗΕ: Η Ολγκίν συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης πεδίου συνεννόησης για το Κυπριακό

Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Mαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε αυτή την εβδομάδα την τρίτη της επίσκεψη στo νησί, καθώς και τις επισκέψεις της στην Άγκυρα και στην Αθήνα, είπε σε δημοσιογράφους ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Αντόνιο Γκουτέρες, ο Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

«Όπως ενημέρωσε τα μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο στις 13 Μαΐου, η κυρία Ολγκίν σύντομα θα αρχίσει να ετοιμάζει την έκθεσή της προς τον Γενικό Γραμματέα με τα πορίσματά της και θα συζητήσει μαζί του την περαιτέρω πορεία. Εν τω μεταξύ, συνεχίζει τις προσπάθειές της για αναζήτηση πεδίου συνεννόησης» ανέφερε ο κ. Χακ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE