Μεξικό: Ταύρος επιτέθηκε σε γυναίκα σε παραλία - Της φώναζαν να μην πλησιάσει το ζώο

Μεξικό: Ταύρος επιτέθηκε σε γυναίκα σε παραλία - Της φώναζαν να μην πλησιάσει το ζώο

Επίθεση από ταύρο δέχθηκε μια γυναίκα σε παραλία στο Μεξικό με αυτόπτες μάρτυρες να καταγράφουν τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Κάμπο. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να πλησιάζει επικίνδυνα τον ταύρο ενώ το ζώο περιεργάζεται μια από τις τσάντες της με έναν άνδρα να της φωνάζει «μην τον πλησιάζεις, μην παίζεις μαζί του, σε παρακαλώ».

Δευτερόλεπτα αργότερα ο ταύρος κινείται προς την γυναίκα την οποία χτυπάει αρκετές φορές με τα κέρατά του ρίχνοντας την στην άμμο.

Δείτε το βίντεο:


Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς βρέθηκε ο ταύρος στην παραλία ενώ άγνωστη παραμένει η κατάταση της υγείας της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση από το ζώο.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.