ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, τον Πρόεδρο και Μέλη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου καθώς και τον Πρόεδρο και Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής Ένωσης Δήμων Κύπρου, έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, Χρίστος Τσίγκης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην επιστολή προτείνει όπως να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στα χρώματα (κίτρινο χρώμα) στις προειδοποιητικές πινακίδες για τις σταθερές κάμερες στα φώτα τροχαίας και για τις κινητές κάμερες (μπροστά όπου σταθμεύουν τα βαν) που βρίσκονται στην επικράτεια του Δήμου Στροβόλου.

Επιπρόσθετα αναφέρει ότι, στην περίπτωση που τον τιμήσει ο κόσμος με την ψήφο για τη θέση του Δημάρχου Στροβόλου, θα επιδιώξει να το πράξει εντός των πρώτων 60 ημερών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αξιότιμοι Κύριοι και Αξιότιμες Κυρίες,

Έχω συγκρίνει ακριβώς τα ίδια μέτρα, τι πράττουν οι προηγμένες χώρες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην κεντρική Ευρώπη.

Παράλληλα, όλοι κατά διαστήματα γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων των πολιτών, όπου για ένα μέτρο που με βάση τα δεδομένα έχει μειώσει τα ατυχήματα, δυστυχώς αντί να είναι πρωτίστως κατασταλτικό σε οδική συμπεριφορά και στην καλλιέργεια σωστότερης συνείδησης, έχει καταντήσει εξόχως φοροεισπρακτικό, αφού δεν υπάρχει σωστή προειδοποίηση, αλλά κατά κάποιο τρόπο «κάλυψη απόκρυψη» με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να θυματοποιούνται. Επιβαρύνονται επιπλέον με έξοδα και βαθμούς ποινής που αυτό χρήζει άλλης νομοθετικής ρύθμισης, πιο δίκαιης διότι κινδυνεύουν πολλοί πολίτες με τους βαθμούς ποινής.

Η Κύπρος είχε για πολλά χρόνια μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε αυτά τα θέματα, δεν βλέπαμε τα πράγματα ψυχρά και μηχανικά ως θεσμοθετημένη πολιτεία, δεν είχαμε στόχο την φοροεισπρακτική οδό, αλλά την καλλιέργεια σωστότερης συνείδησης – στην περίπτωση αυτή της οδικής.

Προτείνω λοιπόν, ως παράδειγμα να ξεκινήσει πρώτα στον Δήμο Στρόβολου, αν ο στόχος της πολιτείας δεν είναι οι εισπράξεις αλλά η σωστότερη οδική συμπεριφορά, οι έντονες σημάνσεις στα χρώματα (κίτρινο χρώμα) στις προειδοποιητικές πινακίδες για τις σταθερές κάμερες στα φώτα τροχαίας και για τις κινητές κάμερες (μπροστά όπου σταθμεύουν τα βαν) που βρίσκονται στην επικράτεια του Δήμου Στροβόλου. Σχετικές φωτογραφίες που θα βοηθήσουν στην εικόνα επισυνάπτονται.

Στην περίπτωση που με τιμήσει ο κόσμος με την ψήφο για τη θέση του Δημάρχου Στροβόλου, με όλους τους αρμόδιους πιο πάνω θα επιδιώξω να πράξω αυτό ακριβώς, εντός των πρώτων 60 ημερών.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με ενημερώσετε σχετικά για τις ενέργειες στις οποίες θα προβείτε.

Παραμένω στη διάθεση σας, ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση

Χρίστος Τσίγκης

υποψήφιος δήμαρχος Στροβόλου

κιν. 99435654

www.tsingis.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top