LIFESTYLE

Χάρης Κκολός: «Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές - Η απόφαση του και οι στόχοι του

Χάρης Κκολός: «Κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές - Η απόφαση του και οι στόχοι του

Ο Κύπριος ηθοποιός Χάρης Κκολός ανακοίνωσε σήμερα 15/5 την υποψηφιότητα του στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου στις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου, στο διαμέρισμα Ιδαλίου.

Με μια ανάρτηση, δημοσιοποίησε την απόφαση του αλλά και τον λόγο για τον οποίο θα διεκδικήσει τη θέση Δημοτικού Συμβούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει βλέψεις για πολιτική καριέρα.

Αυτούσια η Ανακοίνωση

«Χωρίς πολλά πολλά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου , στις Δημοτικές εκλογές του Ιουνίου , στο διαμέρισμα Ιδαλίου στο Δάλι .

Η απόφαση μου να διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δάλι δεν έχει πολιτικές σκοπιμότητες ούτε και βλέψεις πολιτικής καριέρας.

Θέλω μόνο να μπορέσω εάν τα καταφέρω με την βοήθεια όλων των γονιών να οργανώσουμε την Ενορία Κωσταντίνου και Ελένης αλλά και όλο το Δάλι σε κάποιους τομείς οι οποίοι χρήζουν βελτίωσης και εκσυγχρονισμού.

Σαν πατέρας νιώθω ότι είναι μεγάλη η ανάγκη δημιουργίας εκείνων τον φορέων και συνόλων όπου τα παιδιά και έφηβοι να συνυπάρξουν συλλογικά στο κοινωνικό σύνολο κάτω από μια ομπρέλα δημιουργίας και προσφοράς στον Δήμο μας .

Υπάρχουν οι τρόποι και τα κανάλια να οργανωθούν οι μάζες των παιδιών σε δραστηριότητες και ομάδες οπού με σωστή οργάνωση, αγάπη και καθοδήγηση, να μείνουν μακριά από εξαρτήσεις και συμπεριφορές οι οποίες μαστίζουν την κοινωνία του σήμερα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top