Μάριος Δημητριάδης: Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο η πολιτεία τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Μάριος Δημητριάδης: Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο η πολιτεία τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Εργων Μάριος Δημητριάδης παρέστη σε εκδήλωση στα δημοτικά μπάνια Πάφου όπου εγκαινιάστηκε η χρήση αναβατορίου για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Το ειδικό αναβατόριο αγοράστηκε από το σωματείο των χειμερινών κολυμβητών «Βρυσούτκια Κέλπετρη» για να το χρησιμοποιούν  άτομα με κινητικά προβλήματα προκειμένου να εισέρχονται και να εξέρχονται στο νερό.

Ο Μάριος Δημητριάδης συνεχάρη τους χειμερινούς κολυμβητές για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν και παραδέχτηκε ότι η πολιτεία μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα για να διευκολύνει τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Πολλές φορές, είπε, η ιδιωτική πρωτοβουλία όχι μόνο βοηθά  αλλά ξεπερνά και προλαβαίνει το Κράτος.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία που ανέλαβε το σωματείο των χειμερινών κολυμβητών.

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης σημείωσε  ότι οι κολυμβητές αισθάνονται  ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί κατάφεραν  ένα μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Πλέον, συνέχισε,  θα μπορούν και τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν τη μαγεία της θάλασσας και αυτό είναι κάτι που τους  γεμίζει με απέραντη ικανοποίηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE