Μάριος Δημητριάδης: Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο η πολιτεία τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Μάριος Δημητριάδης: Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο η πολιτεία τα άτομα με κινητικά προβλήματα

Ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Εργων Μάριος Δημητριάδης παρέστη σε εκδήλωση στα δημοτικά μπάνια Πάφου όπου εγκαινιάστηκε η χρήση αναβατορίου για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Το ειδικό αναβατόριο αγοράστηκε από το σωματείο των χειμερινών κολυμβητών «Βρυσούτκια Κέλπετρη» για να το χρησιμοποιούν  άτομα με κινητικά προβλήματα προκειμένου να εισέρχονται και να εξέρχονται στο νερό.

Ο Μάριος Δημητριάδης συνεχάρη τους χειμερινούς κολυμβητές για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν και παραδέχτηκε ότι η πολιτεία μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα για να διευκολύνει τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Πολλές φορές, είπε, η ιδιωτική πρωτοβουλία όχι μόνο βοηθά  αλλά ξεπερνά και προλαβαίνει το Κράτος.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία που ανέλαβε το σωματείο των χειμερινών κολυμβητών.

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης σημείωσε  ότι οι κολυμβητές αισθάνονται  ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί κατάφεραν  ένα μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Πλέον, συνέχισε,  θα μπορούν και τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν τη μαγεία της θάλασσας και αυτό είναι κάτι που τους  γεμίζει με απέραντη ικανοποίηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE