Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Η τελετή για την αποκάλυψη έγινε παρουσία της βασίλισσας Καμίλα. Τη στιγμή εκείνη ο βασιλιάς φαίνεται πως έστω και για δευτερόλεπτα είναι σοκαρισμένος.
Χρήστης του twitter κάνοντας πλάκα έγραψε πως «ο βασιλιάς φρίκαρε όταν είδε τον εαυτό του» και αναδημοσίευσε το βίντεο τη στιγμή, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν με ανάλογο τρόπο την αντίδρασή του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αντίδρασής του. Κάποιοι από την άλλη επισημαίνουν πως απλά ο βασιλιάς Κάρολος τρόμαξε, επειδή φοβήθηκε ότι το πανί με το οποίο ήταν καλυμμένο το πορτρέτο πήγε να πέσει πάνω του.
He freaked out when he saw himself. pic.twitter.com/u7w04OAlDh
— Mukhtar (@I_amMukhtar) May 14, 2024
Πηγή: ethnos.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις