Ομόνοια: Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - Φουλάρει για Πάφο - Βίντεο από τη σημερινή προπόνηση

Ομόνοια: Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - Φουλάρει για Πάφο - Βίντεο από τη σημερινή προπόνηση

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Σαββατιάτικου (18/05, 20:00) τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφος FC.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σεμέδο αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση, δεν φαίνεται ανησυχητικό, ομώς επειδή απομένουν μόλις τρεις μέρες για τον τελικό, υπάρχει ανησυχία για το αν θα καταφέρει τελικά να δηλώσει παρών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE