ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μπάιντεν και Τραμπ συμφώνησαν για debate στις 27 Ιουνίου και στις 10 Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ: Μπάιντεν και Τραμπ συμφώνησαν για debate στις 27 Ιουνίου και στις 10 Σεπτεμβρίου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλος του στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου Ντόναλντ Τραμπ δήλωσαν σήμερα ότι αποδέχθηκαν προσκλήσεις από το CNN και το ABC για δύο debate στις 27 Ιουνίου και στις 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ο Μπάιντεν πρότεινε νωρίτερα στον Τραμπ να διεξαχθούν δύο τηλεοπτικές συζητήσεις τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, μια προσφορά που ο Τραμπ αποδέχθηκε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα του, Truth Social. Ο Τραμπ ζήτησε περισσότερες από δύο τηλεμαχίες - και μια πολύ μεγαλύτερη αίθουσα στον χώρο της τηλεμαχίας «για να υπάρξει ενθουσιασμός».

Ο Μπάιντεν αργότερα είπε ότι είχε αποδεχτεί την πρόσκληση για debate τον Ιούνιο από το CNN και το Fox News μετέδωσε ότι ο Τραμπ τόνισε ότι σκόπευε να κάνει το ίδιο.

«Σειρά σου, Ντόναλντ. Όπως είπες: οπουδήποτε, οποτεδήποτε», ανέφερε ο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο X. «Θα είμαι εκεί», απάντησε ο Τραμπ, σύμφωνα με το Fox.

Ο Μπάιντεν κοινοποίησε, παράλληλα, την αποδοχή της πρόσκλησης από το ABC και για debate στις 10 Σεπτεμβρίου, λέγοντας με δόση χιούμορ: «Έχω επίσης λάβει και αποδεχτεί πρόσκληση για ένα debate που διοργανώνει το ABC την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Ο Τραμπ λέει ότι θα φροντίσει μόνος του για τη μεταφορά του. Θα φέρω και εγώ το αεροπλάνο μου. Σκοπεύω να το κρατήσω για άλλα τέσσερα χρόνια».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοποι» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top